Regnbuekoret - Prøysen 100 år

Regnbuekoret i Sørum har blitt kalt “Vårens vakreste eventyr”, og i år er absolutt intet unntak. Det etter hvert så tradisjonsrike koret, bestående av alle kommunens 5-åringer, blir også i år ledet av Cathrine Larsgaard og Øyvind Fossheim. I år inviterer de til stor familiekonsert i Bingsfosshallen den 1. februar under tittelen “Prøysen 100 år”.
Publikum vil bli ledet på en reise gjennom Prøysens liv og virke, og selvsagt få høre alle de kjente og kjære barnesangene som fremdeles synges av barn og voksne rundt om i de tusen hjem. 
Kvelden blir ledet av skuespiller Jon Bjørnstad, som i samhandling med barna vil berike dere med både humor og alvor fra Prøysens eventyrlige portefølje. Konserten bygges opp ved at hver enkelt barnehage først fremfører sin egen Prøysenmelodi, og til slutt vil hele koret med over 200 barn stå på scenen og synge. 
Til å akkompagnere seg har de med et svingende band bestående av kapellmester Øyvind Fossheim – tangenter, Jon Bjørnstad – gitarer, Øyvind Gravdal – treblås, Jon Børge Askeland – bass og Ole Martin Thorset – Trommer.
Regnbuekoret er et prosjekt som hører inn under Den Kulturelle Skolesekken (DKS) i Sørum, som administrativt ligger under Sørum Kulturskole.
Berit Bagøien Moe er koordinator for DKS og prosjektleder for Regnbuekoret.
Takket være positive barn og barnehageansatte, er dette prosjektet mulig å gjennomføre år etter år!
Velkommen til en fargerik opplevelse!
Dato: Lørdag 1. februar kl. 12:00 (Dørene åpnes kl. 11:30)
Billetter: kr. 130,- / 30,-
Sted: Bingsfosshallen, Sørumsand
 
>>Klikk på -> KJØP BILLETT <<