Rabalder barne- og ungdomsteater setter opp S · O · F · A

Det er knyttet spenning til årets oppsetning. S · O · F · A som er Rabalders 9. oppsetning. Dette året beveger de seg inn i ukjent farvann! Deres øvings- og oppsetningsarena gjennom alle år, Melvold ungdomsskole ute av drift. Det innebærer at de har måttet tenke helt annerledes. Til denne oppsetningen har de vært så heldige å få øve i skolens nye arealer. Og nå er de spente på å bruke Grendehuset som forestillingsarena. 
 
Årets oppsetning inneholder mange nye elementer, helt fra øvingsperioden og nå også under oppsetning.
– Vi har valgt å oppdatere oss litt med ny logo og navnet er endret til Rabalder barne- og ungdomsteater. Siden vi er i en mellomfase mellom scenen på Melvold og ny kultursal har vi valgt å prøve oss på en ny sjanger, nemlig revy forteller Eva Kihle Hammeren til Opplev Sørum. 
 
Forestillingene settes opp:
 
Onsdag 8. mars kl 18:00 (Generalprøve) 
Fredag 10. mars, kl 18:00 (Premiere)
Lørdag 11. mars, kl 15:00
Søndag 12. mars, kl 15:00
 
Billetter kan bestilles på rabaldert@gmail.com
 
Revyen har de laget selv, og på musikksiden har de fått god hjelp av Andreas Gregersen og Alexander Nakaruda.
– Alexander er et nytt bekjentskap som vi håper å få mye glede av fremover. Både Andreas og Alexander er lokale ressurser som vi setter stor pris på samarbeidet med.
 
På instruktørsiden har de også i år med seg Marlén Desirée Fundingsrud og Øystein Ulvestad. I tillegg har de fått med seg 3 av de eldste fra tidligere oppsetninger, Sharanuka Raventhiran, Synne Gilbu, Jonathan Frisk. De har vært med som instruktørassistenter og er i tillegg med på scenen i enkelte nummer. Sammen med tre voksne fra foreldregruppa blir det en god blanding på instruktørsiden. 
 
Sesongen 2016/ 2017 er på sett og vis det året Rabalder går og gleder seg til den nye kultursalen er på plass.
– Det byr på utfordringer å sette opp revy «uten scene», men i år har vi valgt å se etter muligheter fremfor begrensninger. Nå gleder vi oss til å presentere vår egenkomponerte S · O · F · A!, avslutter Hammeren.