PUBQUIZ FINALEN: Felleslista stakk av med seieren

Fellelista stakk av med seieren og vandrepokalen etter 8 runder med PubQuiz på Meierigaarden. De vant med hele 4 poeng foran Larsen Spesial.
 
PubQuizen på Meierigaarden har økt drastisk i popularitet og fredagens finale ble ny rekord. Over 350 stykker møtte opp på sommerfest med grilling og quiz. 
Før selve finalen lå Larsen Spesial og Felleslista likt etter 7 runder. Spenningen var derfor stor etter første runde da Felleslista ledet med 3 poeng. Når poengsummen ble annonsert, jublet politikerene som om de skulle ha vunnet valget. Noen av oss var litt skeptiske da det var en sjanse for at de kunne ha tatt seieren på forskudd, for det var jo tross alt en runde igjen. I runde to klarte dessverre ikke Larsen Spesial å ta innpå, og politikerne tok seieren sammenlagt. 
 
Men det er håp blant folket for revansje, fordi det var ikke Felleslista som vant denne siste runden, selv om de stakk av med seieren sammenlagt. Det var faktisk et lag fra Lundemoen med navnet “Lyngsrypene” som vant denne runden. Håpet fra folket er at politikerne ikke skal utsmarte resten av befolkningen i neste sesong. Sjansen er stor for at politikerne får litt for høye tanker om seg selv, dersom de skulle vinne igjen.
 
Fredag 14. juni er det mulighet for en siste revansje før sommeren, dermed vise politikerne at de kan ikke alt. Under Festspillene på Blaker Skanse vil det bli en ny runde med quiz før selveste premieren på Skansespillet. Vinnerlaget premieres!
 
 
Redaksjonen i Opplev Sørum ønsker å takke QuizMaster-Mona for fantastisk innsats og alle som har deltatt i quizen denne sesongen. Vi oppfordrer alle til å utfordre politikerne med å stille lag også i neste sesong! Vi gleder oss! 
 
undefined
God stemning på Meierigaarden under sommerfesten.
 
Over 350 personer og 33 lag deltok på Quizen.
 
undefined
Are og Siv Tone Jakobsen Tomasgard hadde 10 års bryllupsdag og den ble selvsagt feiret på Meiergaarden denne kvelden. Gratulerer til dere begge fra redaksjonen!
 
undefined
Larsen Spesial gjorde en fantastisk innsats og kom inn som lag nr. 2. Desverre holdt det ikke denne gangen, men vi krysser fingrene får at Larsen Spesial vil fortsette å utfordre politikerne neste sesong. 
 
undefined
Laget Lyngsrypene fra Lundemoen tok seieren denne runden. Vi håper at de fortsetter å delta slik at de kan utfordre politikerne sammenlagt neste sesong. 
 
undefined
Det ble ville tilstander da Felleslista mottok vandrepokalen. 
 
Denne kvelden ble det også servert fantastisk god grillmat på Meierigaarden… 
 
En veldig hyggelig, og litt utenom det vanlig lystig, gjeng fra Sørvald.