Dette skjemaet kan benyttes til å sende inn artikler, pressemeldinger, omtaler, innholdsmarkedsføring og annen informasjon til Opplev Sørum. Omtalene vil da bli publisert på nettsidene våre og inkludert i vårt nyhetsbrev som sendes ut en gang i uken. I tillegg, dersom det passer, kan utvalgte innlegg bli inkludert i vårt kulturmagasin, Vårt Kulturliv, som gis ut to ganger i året.

For medlemmer

Medlemmer av Opplev Sørum har mulighet til å sende oss informasjon om deres produkter, tjenester og arrangementer. Dette kan for eksempel være forhåndsomtaler av arrangementer som er tilgjengelig for alle. Det kan også være informasjon om generelle tilbud fra foreninger eller bedrifter. Foreningene eller bedriftene må være medlem av Opplev Sørum for å kunne sende inn pressemeldinger som inkluderer kommersielle og ikke-kommersielle tilbud.

For alle

Send oss gjerne ditt leserinnlegg eller omtale av en god opplevelse. Leserinnlegg kan gjerne være generelle meninger eller aktivisme knyttet til vårt felles kulturliv. Innsendere av leserinnlegg trenger ikke å være medlem av Opplev Sørum for å få en sak publisert. Vi ønsker svært gjerne mange forskjellige typer artikler og leserinnlegg om Sørum. Følgende innlegg er gratis å sende oss:

  • etteromtaler av arrangementer
  • historiske artikler
  • omtaler vedrørende turstier og naturopplevelser
  • eller andre leserinnlegg som har allmenn interesse

Leserinnlegget kan ikke inneholde reklame for et produkt eller tjeneste.

Medlem i Opplev Sørum

Betingelser

1. Opplev Sørum forutsetter at du som bruker har de nødvendige rettigheter til å publisere innholdet i innlegget. Dersom du ikke har skrevet innholdet og/eller tatt bildene selv, må du selv innhente nødvendige tillatelser fra fotograf og/eller tekstforfatter.

2. Innholdet må ikke være i strid med gjeldende regel- og lovverk. Innholdet kan ikke være ærekrenkende, obskøn, pornografisk, utuktig, eller på annen måte uanstendig. Innholdet kan heller ikke være lovstridig. Dette omfatter, men er ikke begrenset til, anvendelser som krenker en tredjeparts immaterielle rettigheter, personvern eller andre rettigheter, enten direkte, eller i en sammenheng.

3. Innholdet må ikke være utformet på en måte som utsetter en person som er avbildet eller omtalt for latterliggjørelse, skandale, hat, forakt, eller ringeakt.

4. Du gir herved Opplev Sørum tillatelse til å publisere innholdet på våre nettsider og i vårt kulturmagasin «Vårt Kulturliv». Innsendte bilder og media vil bli en del av vårt mediaarkiv, og kan bli brukt ved en senere anledning av Opplev Sørum i relatert redaksjonell omtale. Da skal Opplev Sørum kreditere fotograf og/eller tekstforfatter.

5. Husk å krediter fotograf(er) og tekstforfatter(e) i innlegget ditt.

6. Opplev Sørum/Redaktør forbeholder seg retten til å ikke publisere og/eller gjøre endringer i innlegget.

7. Vi kan få mange artikler på kort tid og da må vi planlegge publiseringen av artiklene. Opplev Sørum/Redaktør forbeholder seg derfor retten til å publisere innholdet på det tidspunktet det passer best for Opplev Sørum.

8. Så framt det er mulig vil alle innsendte artikler bli inkludert i vårt ukentlige nyhetsbrev. Enkelte innlegg kan også bli inkludert i kulturmagasinet Vårt Kulturliv.