Nytt billettsystem er lansert!

Opplev Sørum er stolt av å annonsere at vi har inngått en avtale med Ticketco. Det er nå mye enklere å kjøpe billetter til arrangementer i Sørum kommune. Dette tilbudet vil forhåpentligvis gjøre det mye enklere for både publikum og arrangører. 
Opplev Sørum har etablert et samarbeid med flere aktører som vil fungere som faste utsalgsteder. Nå vil du kunne kjøpe billetter til blant annet Romeriksspillene sine arrangementer, som Hellbillies-konserten på Blaker Skanse og togteateret «Skinner til Frihet», både på nett samt hos Joker på Blaker, Mix på Sørumsand, Coop Extra i Lørenfallet og Frogner Lunsjbar på Frogner.
 
billettsiden vår kan du kjøpe billetter direkte på nett samt se oversikt over våre utsalgsteder med åpningstider. 
Billettene blir også lagt ut for salg hos RB.no og på Indre.no. I tillegg til de individuelle organisasjoners egne hjemmesider samt facebook sider.
Alle arrangører i Sørum kan få mulighet til å benytte seg av dette systemet. Når dette skrives har Sørum kulturskole, Sørum kunstforening, Frogner Lunsjbar, Fermate Vokal, Woodstock 3000 og Romeriksspillene valgt å benytte seg av dette tilbudet. Vi håper mange flere frivillige lag og foreninger blir med.