Lynsjakk og Pizza

Sørum Sjakklubbs Ungdom er en liten sjakklubb som holder til på Foreningshuset i Lørenfallet. Likevel er vi blant de beste sjakklubbene i Akershus. Bare se her. I 2011 ble noen av våre nyeste medlemmer kretsmestere i sjakk for skolelag. Sommeren 2011 klarte en av våre erfarne sjakkspillere og instruktører vinne klasse 2 i Landsturningen!

 

Våre spillende medlemmer er mellom 7 og 25 år gamle. Noen har spilt lenge, og noen har ikke spilt sjakk før de har kommet til oss. Noen har sagt at for å kunne bli en god sjakkspiller, så må man først tape minst 200 sjakkpartier. For det er feilene man gjør man lærer mest av. I Sørum Sjakklubb spiller vi og har undervisning i sjakk hver mandagskveld, både høst og vinter. Vi spiller for å ha det gøy samtidig som vi driver med hjernetrim.

 

Åpent Indre Akershus Lynsjakkmesterskap

Mandag 30. januar holder vi åpent hus. Da arranger vi Indre Akershus Lynsjakkmesterskap. Store og små er hjertelig velkomne. Det vil bli kåret to Mestere i lynsjakk, både en stor og en liten mester. Arrangementet er gratis. Etter mesterskapet blir det pizza og brus. Arrangementet varer til 20:00.

Når: Mandag 30.januar
Spillested: Foreningshuset i Lørenfallet
Oppmøte: Kl 18:00
Pris: Gratis!

 

Grupper:
A: Over 14 år
B: Under 14 år

 

Premier: Medaljer til de tre beste i hver klasse. Pizza og brus til alle.

 

Påmelding: Ved oppmøte eller www.sorumsjakk.org

 

Kom innom og få mer informasjon om Sørum Sjakklubbs Ungdom, og om den nystartede Sørumsand Sjakklubb.