Konsert med Anders Bjørnvold

Anders Bjørnvold gjentar suksessen og returnerer til Meierigaarden under SørumFestivalen. Sett av datoen lørdag 1. februar og legg turen til Meierigaarden i Lørenfallet. 
Som 25-åring tok Bjørnvold gitaren på alvor, reiste på sitt første Nashvillebesøk i 2008 og så på dette som sin egen 6 måneders låtskriverskole. Siden den gang har Bjørnvold jobbet mye med låtskriverfaget, og sitter igjen med oppfatningen at musikk skal være ærlig, enkel, rett fram – rett og slett så ekte som mulig.
Vinteren 2012 dro Bjørnvold tilbake til Nashville og returnerte med debutalbumet “Storkar” I kofferten. Albumet er spilt inn i ”The Bombshelter Studio”, på 7 dager. med studioeier Andrija Tokic som tekniker og co.produsent.
Resultatet ble et varmt og stemningsfult album. Unge, men allerede anerkjente musikere fra Nashville har vært med på å sette sin signatur på musikken, og de skaper i samspill med Bjørnvold et ekte, sjarmerende og livepreget lydbilde. Samtidig bærer musikken preg av at artisten selv føler seg hjemme i den norske visetradisjonen, med selvskrevne norske tekster.
Albumet har fått strålende tilbakemeldinger fra radio og musikkpresse.
 
Billettpris kr 150,-
Tid: Kl 21:00, lørdag 1. februar