Kjersti Grov Band spiller på Meierigaarden

KBBand spiller på Meierigaarden

– kl. 20:00, lørdag 22. januar 2010

Kjersti Grov Band er nå på veien og er i ferd med å etablere seg i eliten blant norske danse/coverband med danseglede og sprell fra scenen.

Kjersti er en annerkjent artist, låtskriver og frontfigur som har turnert siden 1980-tallet med unntak av små pauser, hun er spellemannsnominert for sine låter og har rutine i bøtter og spann.
Kjersti har med seg et håndplukket band som har rutine fra så vel danseband til jazz. Dette gjør at bandet har en unik plattform til å skape en ny giv i sjangeren danseband samt at de håndterer spillejobber like gjerne på Pub og event markedet.
Kjersti Grov Band enkelt forkortet til KGBand der det er hensiktsmessig og baserer seg hovedsaklig på nye låter hvorav Kjersti har skrevet storparten.
KGBand spiller varier danse og partymusikk som tilfredsstiller sitt publikum så vel på dansegalla, dansefestival eller fest på lokale den lokale puben eller på ett event med hovedfokus på eget stoff, men også kjære gjensyn med gode coverlåter fra 70-80 og 90-tallet er representert.
KGBand er nå ferdig med sin første promo CD med to låter. De er også med på årets (2009) juleutgivelse fra Warner og Mariann record Norge med sin tolkning av Bjørn Eidsvåg sin låt “I en Natt”.