Jubileumskonsert med Sørum Soul Children

Vi i Sørum Soul Children ønsker å feire at vi har vært et kor i 5 år. Dette gjør vi ved å arrangere en jubileumskonsert i Bingsfosshallen sammen med artistene Kine L. Fossheim og Ole Børud!!!
Sørum Soul Children er et barne- og ungdomskor som er åpent for alle, aldersgrense er 5.-klasse. Vi har faste øvelser, synger på ulike oppdrag, arrangerer konserter og drar på Soul Children festival i Oslo. Weekend og tur er definitiv blant høydepunktene gjennom året! Å være med i Soul Children skal først og fremst være en god og en gøy opplevelse, og vi legger vekt på både det sosiale, musikalske og åndelige. Vi bruker musikkform som barna og ungdommene selv skal kjenne seg igjen i.
Kine L. Fossheim gikk på musikk, dans og drama ved Stange vgs. Hun er kjent for sangen Sarajevo, som ble laget til Lillehammer Olympic Aid for OL på Lillehammer sammen med Geirr Lystrup. Hun har gitt ut flere album og deltatt i Melodi Grand Prix 2000.
Ole Arnold Børud er en norsk låtskriver, sanger og musiker, sønn av Arnold Børud. Han var i barne- og ungdomsårene en populær og bereist barne- og familieartist i det kristne musikkmiljøet med familiegruppene Børudgjengen og senere Arnold B Family. Han har  utgitt flere plateinnspillinger, også soloalbum.