Informasjon til Tertittens reisende søndag 29. november

Her finner du togtider for julekjøringen med Tertitten og busstider til /fra «JUL PÅ SKANSEN», samt nyttig informasjon om samkjøringen 1. advent, 29. november. Bussturen tur/retur er inkludert i togbilletten.
 
Om ønskelig, kan våre reisende bli med til «Jul på Skansen». På Blaker Skanse kan du oppleve julemarked, fakkeltog og julegrantenning mm. Togavganger med «Tertitten» kl. 11:00, 12:15, 13:30, 14:45 og 16:00. Gratis korresponderende veteranbuss, som frakter reisende fra Fossum stasjon til /fra Skansen.
 
Når togene ankommer Fossum stasjon, vil bussen stå ved snuplassen og vente. Den tar med reisende som ønsker å bli med til «Jul på Skansen».  Det er direkte påstigning buss/tog, både på tur og retur Skansen.  Togbilletten vises til bussjåføren på både tur/retur.  Man kan bli på Blaker Skanse så lenge man ønsker, da bussen korresponderer med toget på Fossum stasjon. Tidene for bussavgang fra Blaker Skanse er satt opp i tabellen over her.  

OBS! Siste buss fra Skansen er kl. 17:30, og denne kjører fra Skansen direkte til Sørumsand. Med forbehold om endringer.

 
Bussen kjøres av Veteranbussklubben M.O. Schøyens Bilcentraler AS. 
 

Jul på Skansen – åpent fra 11:00-18:00.

 
Opplev julemarked inne i Artilleribygget og Kommandantboligen, alpakkaer, spinning av alpakkaull, minimalekurs, skriv brev til nissen, se åpne verksteder og utstillinger, julekafé, fakkeltog, jule-grantenning, gratis gløgg og pepperkaker, nissen kommer med poser til barna.
Fakkeltoget går fra Blaker kirke kl. 16:00 og er fremme på Skansen kl. 16:10. Blaker skolemusikk spiller. Det blir tale ved Blaker Skanses venner og gang rundt juletreet.  Gratis gløgg og pepperkaker. Nissen kommer i slede/vogn og det blir utdeling av poser til barna. Med forbehold om endringer.
For de av UHBs reisende som ønsker å bli igjen på Skansen etter siste togavgang med Tertitten, kan benytte seg av veteranbuss direkte fra Blaker Skanse til Sørumsand/Tertitten kl. 17:30. 
 
En flott opplevelse ønskes av Blaker Skanse, Veteranbussklubben, Venneforeningen Tertitten og Urskog-Hølandsbanen «Tertitten»