I dag på Valstad 30. jan: Musikalskap

Christine Carson fra Nittedal er utdannet ved Musikkteaterskolen og Complete Vocal Institute i Oslo. Med bakgrunn (og suksess) fra flere barne- og ungdomsteatre på Romerike har hun de senere år også gjort seg bemerket på større scener – nå sist på Edderkoppen som solist i “The show must go on”.

 

Hun har fått med seg Øyvind Fossheim, bosatt på Sørumsand, på tangenter. Øyvind er en erfaren, profesjonell musiker som har gjort det meste. De siste årene er han kanskje mest kjent blant de minste fra trioene Lyriaka og Mikkel og Reverockerne som har vært innom de fleste skoler, barnehager og familiefestivaler på østlandet de siste 8 år.

 

Sammen vil de gi publikum på Valstad Café onsdag, 30. januar en rundreise i tårevåte og grandiose øyeblikk fra musikalhistorien, krydret med kjente og mindre kjente sanger fra popverdenen. Det kan bli både vakkert og groovy, lattermildt og rørende på Valstad i kveld.

 

Billettsalg og åpen café fra kl 18:45. Det er ingen forhåndssalg av billetter, men “førstemann til mølla”. Bertrand begynner ca. kl 19:30. 


Inngang kr. 30. Ingen forhåndssalg av billetter.


Festivalkaféen blir åpen så lenge det er folk eller senest kl 02:00. 


Klikk her for veibeskrivelse til Valstad Café.