Gammeldans på Bruvollen

Lørdag 6. februar spilles det opp til gammeldans igjen på Bruvollen. Sørum Leikarring og gammeldansgruppa “Stomperudlaget” gjentar suksessen fra de to foregående årene og innbyr til non stop dans med vals, reinlender, pols og polka. Det blir også swing, tango og en og annen “tryckare”.

 

Gjestemusikere er toradergruppa Steinsgårdskroken fra Nannestad som består av 14 glade musikanter og er en del av Steinsgårdskroken Spel- og Danselag. Gruppa har både kassett- og CD-innspillinger bak seg og feiret nylig 30-års jubileum med stor konsert- og danseaften i Nannestad Kommunehus.

 

Stomperudlaget ble etablert i 1986 og spiller svært variert musikk med hovedvekt på gammeldans som vals, reinlender, polka, mazurka og pols, men har en svært smittende takt også når det bys opp til swing og tango. Laget ga ut CD i år 2000.

 

Blaker Samfunnshus har et godt og stort dansegulv og det sitter mye kultur i veggene etter en lang rekke store arrangementer gjennom de siste femti årene. I underetasjen finner vi restaurant med alle rettigheter og det vil forøvrig bli enkel servering oppe i vestibylen.

MØT OPP, her blir det “hæla i taket og tenna i tapeten”. Ta med venner og bekjente.

Dato: Lørdag 6. februar kl 19.00 Pris kr. 200,-
Sted: Bruvollen, Blaker

For øvrig selges billetter ved inngangen.