Friday Night Live

Friday night live blir et forrykende show med buktaler og magiker Erik Mogeno, kul beatboxing med JonnySound og fete sanger fra både Sørum Soul Children og ungdomskoret Sopranos.

 

Erik Mogeno er av Norges yngste og mest fremadstormende komikere. Han er buktaler , tryllekunstner og komiker En av hans mest kjente buktalerdukker er KALLE. Som tryllekunstner gjør han det umulige mulig. Mogeno slo igjennom for fullt da hen sikret seg finaleplass i Norske talenter 2010. I 2011 gjorde han stor suksess med eget show på Chat Noir. Han parodierer også over 40 kjente og kjære personligheter, norske og utenlandske.

Nå kommer Erik Mogeno til Sørumfestivalen med dette imponerende showet.

 

Beatboxeren JonnySound kommer til å forbløffe på Friday Night Live og fange publikum med sin fantastiske sceneopptreden. Han har fungert som menneskelig trommemaskin for rocke-gitarister, rapp dansere og gospelkor. Han hatt oppdrag sammen med Bipp fra X-factor
Lokale kor entrer også scenen denne kvelden. Sørum Soul Children og ungdomskoret Sopranos synger sanger både i gospel- og popstil inni mellom alt dette er det kiosk med piza og andre godsaker. Om en har lyst kan en også prøve seg på airhockey , bordtennis og brettspill kiosken.

 

Inngangsbilletten gir samtidig mulighet til å vinne i overraskelseslotteriet til Friday Night live.

 

Fredag 27. januar kl. 19.00 – 23.00
Pris kr. 50,-
Sørumsand Misjonshus