Entusiasme og glede utenom det vanlige

Å komme på Tut og Kjørs årlige oppsetning er alltid en glede. Her oser det av entusiasme. Man blir rett og slett glad av å komme på førpremiere.
 
Forestillingen Sound of Music er ingen unntak. Kulissene og kostymene er virkelig imponerende. Det er veldig synlig at det er lagt ned enormt med tid og innsats. Denne innsatsen er absolutt verdt det. Symbiosen mellom barn og vokse er rett og slett herlig å være vitne til. Det er ganske sikkert at disse forestillingene betyr like mye for foreldrene som for de unge. 
Selve stykket kjenner vi som har vokst opp med Sound of Music ganske godt. Vi kjenner sangene og vi kjenner historien. Juliane Husvik Sukkestad som er regissør har gjort en imponerende jobb. Hele forestillingen flyter veldig bra. Det var ikke et kjedelig minutt. 
 
Alle skuespillerene gjør en fantastisk innsats, de virker trygge i sine roller og spillegleden er veldig synlig. Men jeg må spesielt framheve Sina Hellne som har hovedrollen som Marie. Hun imponerer i rollen som både guvernante og stemor til de 7 barna. Hun synger også usedvandlig vakkert. 
 
Dersom du liker musikk og teater er dette en forestilling for hele familien. Dersom du er glad i Sound of Music er dette en forestilling du bare må gå på. 
 
Ikveld (fredag 11. november) er det premiere, og det blir forestillinger den 13., 15., 16., 17., og 19. november. Forestillingene går i Bingsfosshallen på Sørumsand.
 
Klikk her for å kjøpe billetter. (Billetter kan også kjøpes på Sørumsand Mix, Joker Blaker, Extra Lørenfallet og Frogner Lunsjbar).
 
Gratulerer til alle i Tut og Kjør! Dere er virkelig en inspirerende, herlig og imponerende gjeng! Break-a-leg.
 
Ønsker du å se flere bilder? Klikk her.
 

{%SLIDESHOW_ID(45)%}