BULT:  Skandinavisk premiere av musikalen 9 TO 5

BULT (Blaker ungdomslag teatergruppe) gleder seg til å presentere skandinavisk premiere av musikalen 9 TO 5 av Dolly Parton. Oversettelse av manus og sanger til norsk er utført av BULT medlem Hilde Holmer og Eivind Woxen.
 
Handlingen tar utgangspunkt i arbeidsmiljøet fra et kontor i USA i 1979. En mannlig sjef trakasserer sine kvinnelige ansatte på alle verst tenkelige måter. Dette medfører forviklinger – konflikter og mye komiske hendelser på arbeidsplassen. Flere av de kvinnelige ansatte ser seg lei på forskjellsbehandlingen og- sextrakassering. De bestemmer seg for en utspekulert hevn over sjefen.  
 
Innhold og musikken til forestillingen er skrevet av Dolly Parton. Sangene byr på fine melodier, rytme med mye futt og fart krydret med countrypreg. BULT har i år knyttet til seg Mats Weinholdt som koreograf og danseinstruktør.  Mats har i sin koreografi trukket inn både breakmoves og linedans, ja ensembledans noe utenom vanlig musikaldans.
 
BULT er en av Norges eldste teatergrupper, over 120 år. I år står 25 ungdommer på scenen, alder 14-22 år.  Alle gleder seg til å vise publikum hva de har tilegnet seg av dans, sang og skuespillerkompetanse siden øvelsene startet opp i oktober 2014. Regi er ved Cathrine Larsgaard. Teaterbandet består av 11 lokale musikere ledet av Øyvind Fossheim. Sanginstruksjon ved Christine Carson.
 
9 TO 5 fremføres på Blaker Samfunnshus, Bruvollen. En gammel erverdig bygning fra 50 tallet. Som vanlig har sceneografiansvarlig, Glenn Løvberg, utfordret teaterscenen og salen i bygningen. Scenen er bygd ut med 4 meter, innholdene heve og senkeelement. Stor tribune er bygd opp slik at publikum ser bra. Lyd og lys er av ypperste kvalitet, i det alle skuespillere og musikere mygges opp. Bestilling av billetter kan gjøres på bult.no (reserverte rad og seteplasser). Pris for voksne kr. 150,- og barn/ungdom kr.100,-
 
Forestillinger:
Fredag 13 mars kl. 19.00 Premiere
Lørdag 14 mars kl. 18.00
Søndag 15 mars kl. 14.00 og 18.00
Tirsdag 17 mars kl. 19.00
Torsdag 19 mars kl. 19.00
Fredag 20.mars kl. 19.00
Lørdag 21.mars kl. 18.00
 
Gå til www.bult.no for mere informasjon og link til forhåndssalg av billletter.
 
Velkommen til 1979. Let the show begin 🙂
 
Bildetekst: Skuespillerne er nå i full gang med øvelsene for forestillingene. (Foto Jørgen Kirsebom)