Bult setter opp musikalen SE MEG!

Hva er det beste med å være 16 år? Vi stiller dette spørsmålet til skuespillerne i BULT. De tenker seg om. Hva er det verste? Denne gangen tenker de seg ikke om, og svarene kommer raskt. For mange er ungdomstiden preget av usikkerhet og fortvilelse – en tid med store spørsmål. Hvem er jeg? Hvem er vennene mine? Hvem kan jeg stole på? Hvem ser akkurat meg?
 
Skrevet av Cathrine Fosgaard og foto av Jørgen Kirsebom 
For de som så oppsetningen til BULT i fjor, er det lett å se at teatergruppa i år har tatt et stort skritt i en helt annen retning, og publikum inviteres inn et nytt univers. “Se meg” ble skrevet av Kim Stidahl, og satt opp av BULT allerede i 2008. Den gang var det Kim selv som hadde regi. I fjor sommer ble det besluttet at BULT skal ta frem igjen dette manuset, gjør noen endringer, og sette det opp på nytt. Manuset og sangtekstene har fått en del endringer av årets regissør, men tematikken og selve handlingen er den samme. Musikken, av Eivind Sæta Woxen, har også fått ny drakt av BULT sin kapellmester Øyvind Fosgaard.
 
Salen på Bruvollen har blitt gjort om til en black-box og på scenegulvet står det 26 ungdommer som har jobbet hardt siden september for å gi publikum en helt ny versjon av “Se meg”. Stykket vil få frem utfordringer som ungdommer støter på og hvilke fatale konsekvenser det kan få dersom de ikke har gode støttespillere rundt seg. Det handler om viktigheten av at foreldrene er til stede, men også hvor viktig gode vennskap er for tenåringer som strever med å finne sin plass. Vi følger seks ganske forskjellige tenåringer, som alle har til felles at de har foreldre som ikke ser dem. 
 
Premiere! Lørdag 25. mars kl 18:00
Søndag 26. mars kl 17:00
Tirsdag 28. mars kl 19:00
Torsdag 30. mars kl 19:00
Fredag 31. mars kl 19:00
Lørdag 1. april kl 18:00
 
Denne oppsetningen passer for ungdom, foreldre til ungdom, søsken av ungdom, naboer av ungdommer og alle andre som kjenner en ungdom. Forestillingen spilles på Bruvollen mellom 25.mars og 1. april, og anbefales på det sterkeste på grunn av det viktige budskapet som formidles.