Anders Bjørnvold til Frogner Lunsjbar

Anders Bjørnvold med band gjester Lønsjen på Frogner, 19. mars kl 21:00. Det er 70 billetter tilgjengelig, så ønsker du å være sikker anbefales det at dere sikrer dere billetter i forkant. Her blir det nok smekkfullt. Billetter kjøper du på Lønsjen.
Bjørnvold mener selv det blir en god blanding, når låter laget i ei gammal snekkerbu i skogkanten hjemme i Sørum, møter et studio og lokale musikere i Nashville. For akkurat som Anders Bjørnvolds første plateutgivelse «Storkar» (2013) forvandlet seg fra skisser til skive, er nå oppfølgeren gjennomført på samme vis.
I 2008 dro Anders Bjørnvold for første gang til Nashville med sparepenger og gitar, fast bestemt på å få låtskriverfaget under huden. Oppholdet blei et vendepunkt. Debutalbumet «Storkar» (2013) høsta lovord fra mange kanter, og Bjørnvold etablerte seg som en svært lovende debutant i sin sjanger og mange ble spente på fortsettelsen.
Innspillinga av andrealbumet starta høsten 2014, også denne gang i East Nashville. To av Bjørnvolds medmusikere, Erik Sørum og Kurt Amundsen, ble denne gangen med artisten selv som co-produsenter. Via samme studio og samme musikere og nå venner i Nashville, tok nye låter veien fra skrive-bua i Sørum og over på Bjørnvolds andre album «Drug Natt».
Musikken bærer fortsatt åpenbart preg av en forkjærlighet for americana og country, men artisten føler seg utvilsomt også hjemme i den norske visetradisjonen.
Med «Drug Natt» ønsker Bjørnvold å fortsette det han startet med «Storkar».
Det siste albumet ble sluppet 25. september 2015.
 
 
Billedtekst: Anders Bjørnvold varmet opp for Åge & Sambandet på en Blaker Skanse sommeren 2015.