Alexander Rybak m / FRIKAR

Vi er stolte av å kunne fortelle at artistene på årets hovedkonsert 4. februar under Sørumfestivalen blir Melodi Grand Prix- og Eurovision Song Contest-vinner Alexander Rybak og dansegruppen FRIKAR. Dette blir en konsert med flott musikk, fantastiske artister og et forrykende sceneshow. Konserten vil foregå i Bingsfosshallen torsdag i festivaluken.

 

Tidligere har vi hatt mange store navn til denne konserten, men årets artist er muligens den største av de alle så langt. Den 16. mai 2009 vant Alexander Rybak Eurovision Song Contest i Russland og har siden det reist verden over for å holde konserten. Rybak skal blant annet være Norges bidrag under Nobelkonserten 11. desember før han kommer til Sørumfestivalen.

 

DKS og 7. trinnelever
Prosjektleder for denne konserten er Den Kulturelle Skolesekken i Sørum kommune. Det er en tradisjon at elever fra 7. trinn deltar på hovedkonserten under Sørumfestivalen, og slik blir det også i år. Elevene skal øve inn flere sanger som de skal fremføre sammen med Alexander Rybak, og ser både med spenning og glede frem til konserten. For mange av elevene er dette første gang de opptrer som musikere på en scene, og hva er vel da mer naturlig enn å starte med en av Norges største artister for tiden.